Author Topic: Double Window when opening TopoFusion  (Read 709 times)

Scorpion69

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Double Window when opening TopoFusion
« on: May 05, 2019, 06:36:37 PM »
So I installed Topofusion v5.55 (clean install) I entered my Serial Information.....

I have attached (2) screenshots........

When I open Topofusion it opens fine, screenshot (1)

When I try to MAXIMIZE it screenshot (2) it gives a DOUBLE WINDOW and I get a NOT RESPONDING.

Not that it matters but:

MY SYSTEM SPECS:

OS: WINDOWS 10X64 PRO for WORKSTATIONS
MB: ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA (INTEL-X299)
CPU: INTEL I9-9940X 14-C\28T@4.6GHZ LIQUID COOLED (NZXT KRAKEN-X62)
MEMORY: HYPERX PREDATOR 64GB DDR4 3000 RAM CL15 (XMP) @3200MHZ
GPU: EVGA GEFORCE RTX 2080 TI XC-ULTRA
DRIVES: {SYSTEM} (2) SANDISK ULTRA 3D SSD 1TB (RAID 10)
DRIVES: {GAMING} (1) SANDISK ULTRA 3D SSD 512GB
DRIVES: {WORK/MISC} (2) WDC WD1003FBYZ-480FB2-ENTERPRISE 1TB RE SATA 6GB/S 7200 RPM 64MB CACHE (RAID 1)
PS: EVGA SUPERNOVA 1000 T2 80+ TITANIUM, 1000W ECO MODE FULLY MODULAR
MONITOR: ACER G276HL 27" FULL HD
TOWER: NZXT H700 FULL TOWER WINDOWED CASE - MATTE BLACK
UPS: CYBERPOWER LX1500GU


ScottMorris

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 2705
  • TopoFusion Author
    • View Profile
    • http://www.topofusion.com/diary
Re: Double Window when opening TopoFusion
« Reply #1 on: May 05, 2019, 07:05:30 PM »

Thanks for reporting this.  Can you attach or email a copy of your TF diagnostics file (see start menu group to find it), please?  I will take a look at what is going on.
Scott Morris - founder and co-author of TopoFusion
email: smorris@topofusion.com

Scorpion69

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Double Window when opening TopoFusion
« Reply #2 on: May 05, 2019, 08:42:43 PM »
Here is the log.........

ScottMorris

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 2705
  • TopoFusion Author
    • View Profile
    • http://www.topofusion.com/diary
Re: Double Window when opening TopoFusion
« Reply #3 on: May 07, 2019, 10:18:58 AM »
Thanks, I think I have been able to reproduce.  It's a bug that only happens when zoomed to see most of the world.  Try zooming in just a little bit before maximizing.  That should get you around it while we fix it for the next version.

Do let me know if not.  Thanks!

Scott Morris - founder and co-author of TopoFusion
email: smorris@topofusion.com